ELO Szakmai Konferencia Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt a hetedik ELO ECM Szakmai Konferenciára 2016. október 6-án, 9 órától a Larus Étterem és Rendezvényközpontba.

Gyorsítsa fel üzleti folyamatait! – ezzel a mottóval kínálunk Önnek ismét érdekfeszítő előadásokat a vállalati tartalomkezelés, dokumentumkezelés, archiválás és workflow témaköreiben.

Konferenciánkon körbejárjuk a digitális szerződéskezelés és az elektronikus aláírás témáit, bemutatjuk az ELO és az SAP Business One integrációját, ügyfél sikertörténetet hallhatnak a Budapest Airport Zrt-nél telepített ELO rendszerről, megtudhatják, milyen előnyöket nyújt az ELO rendszerrel történő automatizált számlakezelés, valamint megismerkedhetnek a legújabb ELO 10 szoftver verzióval.

Használja ki sokéves tapasztalatunkat, találkozzon személyesen ECM/DMS szakértőinkkel és konzultáljon a rendelkezésre álló lehetőségekről!

Hogyan teheti hatékonyabbá és eredményesebbé cége munkafolyamatait? Az ELO ECM Szakmai Konferencián bemutatásra kerülő ECM megoldásokkal cége lépéselőnyre tehet szert – ne hagyja ki az alkalmat és a találkozást partnereinkkel!

A rendezvényen a részvétel ingyenes – regisztráljon már ma!

A konferenciára a regisztracio@elodigital.hu e-mail címen regisztrálhat.

A meghívó, illetve a tervezett program idekattintva érhető el!

Jöjjön el, szeretettel várjuk!