ELO iSearch

Vállalati hatékonyság növelése kézzelfogható eredményekkel

Aktuális tanulmányok szerint mostanára a munkaidő akár 20%-át is az információk keresésével töltjük. Hiába rendelkezik vállalatunk értékes információkkal, ha azok nem állnak azonnal rendelkezésre. Az ELO iSearch segítségével soha nem látott sebességgel tudja megtalálni, és így hasznosítani strukturálatlan információit. Az ELO iSearch összeköti az embereket a számukra fontos információkkal, így biztosítva a vállalat globális sikerét.

Kereső, mely támogatja a felhasználót

A lingvisztika, szemantika, és matematika –statisztika kombinációján alapuló keresés segítségével a rendszer elvezeti a felhasználót a keresett információhoz. A keresés egyszerű és intuitív, nem igényel külön betanulást, így a felhasználók hamar elfogadják – és nap mint nap szívesen alkalmazzák is a megoldást.

A legfontosabb funkciók áttekintése:

Automatikus kiegészítés: Miközben begépeli a keresett fogalmat, az ELO iSearch már meg is jeleníti a lehetséges találatokat.

Helyesírás javítás: Véletlenül rosszul gépelte a keresett szót? Az ELO iSearch rákérdez, hogy tényleg a begépelt fogalomra szeretne keresni.

Boole keresési funkció: A profi felhasználó a boole logika segítségével ÉS-, VAGY-, NEM-, KÖZELI – funkcók felhasználásával komplex lekérdezéseket hajthat végre. Lehetőség van a megszokott keresési jelek („*” „?”) használatára is, így nem marad megtalálatlan információ.

Szinonímakeresés: A rendszer lehetőséget nyújt hasonló fogalmak keresésére.

Lingvisztikai keresés: A lingvisztikai keresés segítségével a keresett fogalmak nyelvtani formájuktól függetlenül kereshetőek. Így ha a „Könyv” fogalomra keresünk, akkor a „Könyvek”, „Kézikönyv”, „Könyvtár” fogalmakat is megtaláljuk.

Szemantikus keresés: Ez a funkció összekombinálja a valamilyen módon összefüggésben lévő fogalmakat, majd felajánlja azokat a keresési eredmény mellé. Ha például a „Salzburg” kifejezésre keresünk, akkor a keresési találatok között „Mozart” találat is megjelenik. A felhasználó bármikor kibővítheti vagy leszűkítheti a keresett fogalommal kapcsolatos keresési kört.

Kibővített szinonímakeresés: A funkció segítségével fölvehet saját, cégspecifikus szinonimákat, rövidítéseket, így biztosítva a sokkal gyorsabb keresést.

Sim kereső: Tartalmilag hasonló fogalmak keresését teszi lehetővé.

OntologyNet: Tartalmilag rokon dokumentumokra keres. Ha például a „Nyár” szóra keresünk, az eredményekben a „Fesztivál”, „Nyaralás”, „Terasz” kifejezéseket is megkapjuk.

Üzleti alkalmazások integrációja

Az ELO iSearch nem korlátozódik az ECM archívumra. A rendszerhez könnyedén integrálható bármilyen ERP, CRM, levelező-, vagy akár saját belső rendszer is. Így a keresés élménnyé válik, és garantált az információk gyors és hatékony megtalálása.