Elektronikus dokumentumkezelés

elektronikus dokumentumkezelesElektronikus dokumentumkezelés, iratkezelés, archiválás, munkafolyamat támogatás (workflow), elektronikus ügyintézés

Az Ovitas által képviselt ELOprofessional és ELOenterprise rendszerek költség-hatékony megoldást adnak mind a közepes méretű vállalkozásnak, mind a több telephellyel rendelkező nagyvállalatnak.

Az ELO elektronikus dokumentumkezelő rendszerek egyaránt alkalmazhatók a papír és elektronikus formában készült, illetve érkezett dokumentumok feldolgozására. Az e-mailek, faxok, levelek és mellékletek egyedi- vagy csoportmunkában való kezelése sem jelent gondot. Az elektronikus dokumentumkezelés számtalan területen támogatja a hatékony irodai munkát.

Az ELO rendszerek moduláris felépítéséből adódóan az általános igények mellett az egyedi követelmények is hatékonyan elégítik ki. Az ELO dokumentumkezelő rendszer szervesen kapcsolódik a Microsoft Office programokhoz, és az e-mail rendszerhez. Az elterjedt vállalatirányítási rendszerekkel – mint az SAP, Navision, Baan -, vagy a CAD-szoftverekkel való integrálást számos projektben bevált modul biztosítja. Az elektronikus aláírás, optikai karakterfelismerés (OCR), űrlapfeldolgozás, vonalkódok kezelése vagy a SharePoint kapcsolat szintén megtalálható az ELO szerszám készletében.

Távol az irodától szükségünk van egy dokumentumra? Nem gond, az ELO okos telefonra és táblagépekre optimalizált felhasználói felületet ad arra, hogy egy pillanat alatt elérjük azt, amire szükségünk van.

Az ELO elektronikus dokumentumkezelő és archiváló családjának tagjai:

A moduláris felépítésű ELOprofessional a kkv-k, közepes méretű szervezetek ideális, rugalmasan bővíthető dokumentumkezelő, archiváló, munkafolyamat-szervező és csoportmunka-támogató eszköze.

Az ELOenterprise a nagyvállalatok, kormányzati intézmények igényeihez igazodó, széleskörű szolgáltatásokat nyújtó Enterprise Content Management (ECM) rendszer.

Lényeges előny, hogy a szoftverek felhasználói felülete és a belső adatszerkezet kompatibilis, ezért – ha valaki a kisebb családtagot kinőtte, zökkenőmentesen válthat a nagyobbra.

Nagy értékesítési volumenének köszönhetően az ELO Digital vonzó licencpolitikát tudott kialakítani. További előny az ügyfél számára, hogy csak abba kell befektetnie, amit ki is használ.

Tanúsított iratkezelés

Az ELO Digital iratkezelő termékek teljes körűen kielégítik a közfeladat ellátó intézmények részére a 24/2006 BM-IHM-NKÖM, illetve az ezt kiváltó 27/2014 KIM rendeletben előírt követelményeket.

Munkafolyamat és csoportmunka támogatás

Az ELOprofessional és az ELOenterprise rendszerek szerves része a csoportmunkát, valamint az üzleti folyamatok szervezését és felügyeletét támogató workflow modul. A tervezést átlátható grafikus felület segíti. A workflow modul segítségével a futó ügyek, munkafolyamatok állapota, a kihasználtság és az egyes munkahelyek terhelése egy kattintással áttekinthető.

Digitális archiválás

Az ELO dokumentumkezelő és archiváló rendszerek segítségével a dokumentumok a törvényi előírásoknak és formai követelményeknek megfelelően archiválhatóak.

Rendszerbevezetéskor teljes körű szolgáltatást nyújtunk, szolgáltatásaink kiterjednek az elektronikus iratkezeléssel kapcsolatos tanácsadásra, a specifikus igények felmérésére és megvalósítására, munkafolyamatok (workflow) kialakítására és az egyéb (például vállalatirányítási) rendszerekkel való integrációra, valamint az oktatásra és természetesen az ügyféltámogatásra.

Kapcsolódó információk:

Tanúsított iratkezelés

Rólunk

Letölthető anyagok: Ovitas infotár

Kapcsolat

Érdekel a véleménye! Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van? Írjon nekünk!