Munkafolyamatok támogatása

Dolgozzon gyorsabban, jobban és olcsóbban

A worflow-n alapuló rendszer segítségével az üzleti folyamatok, illetve a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok gyorsabban elérik céljukat, és 100%-ig végigkövethetők. Legyen szó egy megrendelés elküldéséről, vagy egy számla határidejének szemmel tartásáról, a workflow rendszer biztosítja, hogy a feladatok ne csússzanak ki a határidőből. A rendszer automatikusan értesít, ha egy folyamat határideje hamarosan lejár. Segítségével betegség esetén akár azonnal ki tud jelölni helyettesítőt, így nem állnak meg a folyamatok akkor sem, ha a workflow résztvevői elérhetetlenek.

Formanyomtatványon alapuló workflow

Vannak olyan vállalaton belüli folyamatok, melyekhez nem feltétlenül tartoznak dokumentumok. Ezeknek a folyamatoknak (például: szabadságigénylések, megrendelések, számlaellenőrzés) az elektronikus irányítása jelentős időt takarít meg, emellett hatékonyabbá, illetve átláthatóbbá teszi a mindennapi munkát a vállalaton belül. A már megszokott ELO workflow funkcionalitás kibővült a formanyomtatványon alapuló workflow funkcióval. A formanyomtatványon alapuló workflow segítségével magasabb sebességre kapcsolhat üzleti folyamataiban.

Hozza létre személyre szabott formanyomtatványait

A formanyomtatvány készítővel felépítheti saját személyre szabott formanyomtatványait, és workflow-jaihoz csatolhatja azokat. Kényelmesen létrehozhat címszólistákat, több részre oszthatja a formanyomtatványait, melyek így a workflow különböző részein jelennek meg. A formanyomtatvány HTML alapú, így a szerkesztővel kényelmesen létrehozhatja és módosíthatja az Önnek legmegfelelőbb formanyomtatványt és workflow struktúrát.

Átláthatóbb folyamatok Workflow figyeléssel

Az ELO workflow figyelő segítségével egy grafikai felületen követheti végig, hogy egy folyamat éppen hol tart, milyen a készenléti állapota, melyik felhasználó dolgozik rajta. Bármilyen bonyolult folyamatot azonnal átláthat, föl tudja mérni azok előrehaladását, és így biztosíthatja, hogy ügyfeleinek naprakész információkkal tudjon szolgálni.

Nagyobb rugalmasság az ELO Adhoc workflow segítségével

Számos olyan üzleti folyamat van, melyeket előre definiált workflow-k segítségével lehet a leggyorsabban megoldani. Vannak azonban olyan folyamatok, melyek sokkal dinamikusabb felépítést igényelnek, ezért nem oldhatóak meg előre definiált workflowk segítségével. Az adhoc workflow lehetőséget ad arra, hogy a felhasználó egyszerűen csak kijelölje a workflow résztvevőit, megadja a sorrendet, és egy kattintással elindítsa a munkafolyamatot. Az ELO ezen információk alapján automatikusan legenerálja a workflowt, és elindítja a folyamatot.

Az ELO workflow főbb jellemzői

  • Jogosultságok fölépítése egyszerűen, komplex folyamatmodellek felépítéséhez
  • Átláthatóság és nyomon követhetőség a grafikus megjelenítő segítségével
  • Szűrő és lista megjelenítések a folyamatok magasabb szintű irányításához
  • Egyszerű kibővíthetőség, a váratlan események leképezésére Workflowk verziózása a nagyobb biztonság érdekében