Csomag ajánlatok

Elektronikus iratkezelés – Ovitas induló megoldás csomaggal

Az Ovitas egy olyan megoldást kínál, amely szerény befektetés mellett megnyitja az utat a hatékonyabb ügyintézés felé.

A megoldás az ELOik tanúsított iratkezelő modullal bővített ELOprofessional elektronikus dokumentumkezelő, archiváló és munka­folyamat-támogató rendszerre épül.

Az Ovitas induló megoldás csomagja a következőket tartalmazza:

  • ELOprofessional rendszer és az ELOik modul telepítése
  • Az iratkezeléshez (érkeztetés, iktatás, naplózás, selejtezés, stb.) szükséges dokumentum típusok telepítése, alapkonfigurációk elvégzése
  • Felhasználók, jogosultságok beállítása, dokumentálása a felhasználók, felhasználói csoportok felvitele
  • Bevezető oktatás

Opcionálisan

  • Adatbázis-kezelő rendszer (MS SQL vagy Oracle szükséges)
  • Lapolvasó (szkenner)

Az ELOik iratkezelési funkcióival az iratok teljes életciklusa végigkövethető, az érkeztetéstől a selejtezésig. Az ELOik modullal bővített ELO rendszer egyaránt megfelel a köz- és versenyszféra igényeinek. Az ELO ECM termékcsalád rendszereinek nyitottsága folytán, a lehetőségek messze túlmutatnak a szűkebb értelemben vett iratkezelésen.

Az ajánlott rendszer előnye, hogy a gyors bevezetés, minimális projekt munka- és szerény befektetés ellenére a rendszer hosszú távú megoldás megalapozását jelenti, mivel az ELOprofessional rendszer mind a felhasználók számát, mind az igénybe vehető funkcionalitást, mind a kiegészítő modulokat tekintve számos bővítési lehetőséget nyújt.

A befektetés megtérülése, az iratok típusától és a vállalati tevékenység típusától függően 0,5 – 2 év.

Természetesen szolgáltatásaink kiterjednek az elektronikus iratkezeléssel kapcsolatos tanácsadásra, iratkezelési szabályzat kidolgozására, specifikus igények felmérésére és megvalósítására, munkafolyamatok (számla-jóváhagyás, megrendelés- és szerződéskezelés, stb.) kialakí­tá­sára és az egyéb, például vállalat-irányítási rendszerekkel való integrációra.

Lépjen kapcsolatba velünk itt!