Felhasználási feltételek

A weboldalon megjelenített adatokat, információkat, dokumentumokat az Ovitas Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Ovitas Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát (például annak tartalmát, struktúráját, az azt kezelő és megjelenítő szoftvereket, a felhasználói felületet) bármikor módosítsa vagy átdolgozza, valamint fenntartja a jogot, hogy a weboldal elérhetőségét bármikor korlátozza vagy megszüntesse. Az Ovitas Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az Ovitas Kft. kifejezetten kizárja a weboldal és a weboldalon elérhető adatok, információk, dokumentumok hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából vagy félreérthetőségből valamint a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, nem megfelelő működéséből, hiányosságából, esetleges üzemzavarából eredő kárért és/vagy veszteségért való felelősséget. Az Ovitas Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, tárolt, terjesztett, vagy hozzáférhetővé tett tartalmakért, melyekhez az Ovitas Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.