ELO ECM 2014 konferencia – “Könnyedség az üzletben” – “Ease for your business”

Az ELO Digital a Stuttgart melletti a Fellbachban január 29-én tartotta a 2014. évi partner napját, és 30-án az ELO tartalomkezelő szakmai kongresszust. A rendezvényen többszáz résztvevő, több mint tíz, német nyelvterületen kívüli ország ELO partnerei és ügyfelei vettek részt. A magyar üzleti partnerek közül az Ovitas Kft. volt jelen.

Az ELO partner nap témái az elmúlt év eredményeinek áttekintése, az új termékek és az ELO jövőbeli stratégiájának bemutatása voltak.

A nem könnyű gazdasági környezet ellenére az ELO a 2013-as évet eredményesen zárta. Bővült az ügyfelek köre, nőtt a licenc értékesítés volumene és újabb országokban jelent meg az ELO. Említésre méltó, hogy az élenjáró technológiának és magas minőségnek köszönhetően egyre több ELO bevezetés történik a nagyvállalati szektorban is.
A résztvevők élőben láthatták az idén megfelelő ELOprofessional 9 és ELOenterprise 9 verziókat. A új Windows és Office rendszerek stílusát követő felület mellett a rendszer  több, mint 40 új funkcióval támogatja a hatékony munkát. Néhány ezek közül: az ún. “DropZone”, Click&Search, kifinomultabb űrlap kezelés, csoportmunka támogatás erősítése, jegyzetek, megjegyzések, munkafolyamatok idővonalszerű megjelenítése, karakter felismert (OCR) szöveg megmutatása, a keresési lehetőségek további tökéletesítése. Az új terméket az ELO az idei hannoveri CeBit vásáron mutatja be.
A napokban megjelent ELOoffice 10 verzió is hasonló felülettel rendelkezik, és tartalmazza az ELO DropZone, ELO Click&Search és ELO Print&Archive műveleteket. Az ELO megerősítette, hogy továbbra is elkötelezett a minőségi dokumentumkezelés, tartalomkezelés, munkafolyamat támogatás és archiválás területén. A korábban kidolgozott multi kliens stratégia mentén a Windows és Java kliensek mellett tovább erősödik a webes és mobil eszközök támogatása. Folytatódnak a felhő alapú szolgáltatások és a közösségi média támogatása irányában tett lépések.

További információ a  http://kongress.elo.com oldalon.