Automatikus számlafeldolgozás a KPMG-nél

A KPMG Tanácsadó Kft. az ELO termékcsalád automatikus számlafeldolgozó moduljának bevezetése mellett döntött. A DocXtractor modul számos hazai és külföldi vállalatnál biztosítja a beérkező szállítói számlák feldolgozását.

A bevezetéssel kapcsolatos munkákat, valamint a vállalat igényei szerinti testreszabást az Ovitas Magyarország Kft. végezte el.

A megvalósításra került megoldás célja a nagytömegű számlák automatikus karakterfelismerése, ily módon a számlák emberi beavatkozás mentes feldolgozása, valamint adatszolgáltatás a már meglévő rendszerek felé.

 

A KPMG-ről:

1989-ben nyitotta budapesti irodáját a KPMG, elsőként a kelet-közép-európai régióban.
Ma a KPMG Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. Tagvállalatainknál 800 munkatárs dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati szolgáltatásokat, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújt magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek és külföldi befektetők számára. Iparágspecifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén.

Forrás: http://www.kpmg.com/HU/hu/Lapok/default.aspx