13. Nemzetközi ELO partnernap

Stuttgart, 2016.01.26-27.

Idén januárban is képviseltette magát az Ovitas az ELO 13. nemzetközi partnernapján és ECM kongresszusán Stuttgartban.

A tavalyi év további növekedést hozott az ELO számára, mind hazai, mind nemzetközi szinten. Az ELOprofessional és ELOenterprise rendszerek aktív felhasználóinak száma túllépte a 750 ezret. Ehhez járul hozzá az ELOoffice felhasználók szintén népes tábora.

Mivel már hozzászoktunk, hogy az ELO kétévenként jelenik meg új fő verzióval, ezért az ELOprofessional és ELOenterprise 10-es verziójának bejelentése nem számított igazi meglepetésnek.

A 10-es verzió 160 kisebb – nagyobb újdonságot tartalmaz. A részvevők élőben láthatták az érdekesebb változásokat. A felhasználói felület követi az új trendeket, így az új ELO is alkalmazza a “csempéket”. Új lehetőségek nyílnak a munkafolyamat támogatásban. Ilyen például az eszkaláció kezelés testre szabhatósága. Az új verzió hivatalosan tavasszal jelenik meg, míg a honosított változat őszre várható.

Tovább folytatódik a multikliens stratégia. Okosodnak a mobil eszközökön futó ELO alkalmazások, és egyre több művelet elérhető az Office eszközökbe beépülő felületről.

Jelentős lépés, hogy az ELO egységes keretrendszert és ebbe illeszkedő alapmegoldásokat dolgoz ki, amelyek az ügyfél igényei szerint tovább alakíthatók. Elsőként a számla- és szerződéskezelés megjelenése várható.

Tekintettel arra, hogy az e-mailek ma már szerves részei az üzleti folyamatoknak, az ELO tovább fejlesztette az e-mailek kezelését és revízióbiztos archiválását támogató megoldását. A változás a technikai részletek mellett a licencelésre is kiterjed. Téma volt továbbá a felhő alapú szolgáltatás és a jogi elvárásoknak való megfelelés. Az előadások mellett több fejlesztő cég állította ki az ELO rendszerekre épülő megoldásait.

További részletekről személyesen számolunk be az Ovitas ELO ECM Szakmai napján, 2016. március 10-én, amelyre minden érdeklődött nagy örömmel várunk. Regisztráció ITT